Uşak

Başkan Cahan, cirit takımı yöneticilerini kabul etti

18:31 25 Ekim 2017
Başkan Cahan, cirit takımı yöneticilerini kabul etti

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Atlı Cirit 1. Lig'de mücadele eden Akse Atlı Cirit Spor Kulübü ve Genç Bozkuş Cirit Spor Kulübü yöneticilerini kabul etti.

Kabulde, Akse Atlı Cirit Spor Kulübü ve Genç Bozkuş Cirit Spor Kulübü'nün 26 Ekim'de Atlı Cirit 1. Liginde yarı final müsabakaları katılacağını belirten Başkan Cahan, takımlara başarı diledi.

Cirit kulüplerinin daima destekçisi olduklarını belirten Cahan, "Şampiyonluk kupasını şehrimize getirmeyi ve o mutluluğu hep birlikte yaşamayı hedefliyoruz. Cuma günü iki takımımız da yarı final müsabakalarına çıkacak. Eğer takımlarımız finale kalırsa Cumartesi günü de final maçlarının heyecanını yaşayacağız. Kulüp başkanlarımızla son değerlendirmelerimizi yaptık." diye konuştu.

Cahan, 26 Ekim Perşembe günü oynanacak yarı final maçları için vatandaşlara ücretsiz otobüs tahsis edeceklerini belirtti.

Takımlar hakkında bilgi veren Genç Bozkuş Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Sefa Yağcı ise, Başkan Cahan'a ciride verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Yağcı, Şengel Atlı Cirit Spor Kulübü ile yarı final müsabakası oynayacaklarını belirterek, "Türkiye Şampiyonluğu kupasını şehrimize getirmeyi hedefliyoruz. Belediye Başkanımıza şimdiye kadar vermiş olduğu destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah hayırlısı olur." ifadelerini kullandı.

Akse Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Vasfi Yılmaz da, Akıncılar Atlı Cirit Spor Kulübü ile yarı final maçına çıkacaklarını belirterek, "İnşallah tüm Uşak'ın yüzünü güldüreceğiz ve şampiyonluk kupasını ilimize getireceğiz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.