Uşak

Uşakspor forması kazanan uzman çavuş Başkan Cahan'ı ziyaret etti

15:44 10 Kasım 2017
Uşakspor forması kazanan uzman çavuş  Başkan Cahan'ı ziyaret etti

Uşak Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen çekilişe katılarak Uşakspor forması kazanan Uzman Çavuş Recep Biçer, Belediye Başkanı Nurullah Cahan'dan formasını aldı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ı ziyaret eden Uzman Çavuş Recep Biçer, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı harekatı sırasında Uşak Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen forma çekilişine katıldığını ve kazandığını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu söyledi.

Biçer'e kazandığı formayı veren Başkan Cahan ise sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen çekilişlerle taraftarlara çeşitli hediyeler verdiklerini söyledi.

Uşakspor'a taraftarların desteğinin her geçen gün arttığını kaydeden Başkan Cahan, "Şehrimizi hem futbolda hem basketbolda sporun başkenti yapmaya adayız. Bu kapsamda iki takımımızın tanıtımı noktasında çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Dünya’nın neresinde olursa olsun şehrimizin takımlarına destek olan, yüreği bu spor kulüplerimizle çırpan ve daima takımımızın yanında olan sevgili taraftarlarımız aşigolara sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte el ele vereceğiz ve hem futbolda hem de basketbolda takımlarımızı en üst sıralarda bitirmesine yardımcı olacağız. Sportif bir Uşak için taşın altına elimizi daima koyacağız. Desteklerinden ve ilgi, alakasından dolayı kardeşimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.