Uşak

Uşak Üniversitesinde değerlendirme toplantısı

12:48 10 Temmuz 2018
Uşak Üniversitesinde değerlendirme toplantısı

Uşak Üniversitesi 2017-2018 Akademik Kurul planlaması dahilinde Genel Öz Değerlendirme Toplantısı yaptı.

Bir Eylül Yerleşkesi, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan toplantıda konuşan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş kalite çalışmalarını önemine değinerek Türkiye’nin beşeri kaynaklar ile bilim ve teknoloji ekseninde dünyada gelişmiş ülkelerle rekabet edebilmesi için üniversitelerin elini taşın altına koyarak katkı sunması gerektiğini söyledi.

Uşak Üniversitesinin hızlı bir gelişim içinde olduğunu kaydeden Savaş, "Kaliteyi, işimizde ve iş süreçlerimizde iyileştirmeler yaparak artırmamız gerekiyor. Kalite, bir hedef değil hiç bitmeyecek bir süreçtir. Bu süreçte hem akademik hem de idari personelimize büyük görevler düşmektedir. Bu anlamda üniversitemizin kalitesinin artmasına yönelik emeklerini ortaya koyan ekibimizi destekliyor ve onların kalite anlamında oluşturmaya gayret ettikleri çalışmaları ile sizlerin bu çalışmalara katkılarınızı önemli buluyorum." dedi.

Türkiye'nin 2023, 2053, 2071 hedefleri yolunda kararlılıkla yürüdüğünü ifade eden Savaş, "Ülkemizin sürdürülebilir iş ve yaşam kalitesine yön veren, dönüşümlere öncülük eden kurumlar arasında yer almak için bütün gücümüzle çalışacağız. Bu nedenle akademisyeniyle, idari personeliyle ve tüm çalışanlarıyla kalitenin arttırılması için el ele çalışacağız." diye konuştu.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Özdoğan ise bölgede deri, tekstil ve seramik alanlarında mükemmellik merkezi haline gelmeyi hedefleyen Uşak Üniversitesinin çalışmalarını takdir ile karşıladıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından toplantı 3 oturum halinde devam etti. Oturumlarda fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının öz değerlendirme raporları sunularak fikir alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.