Uşak

Kent Park'ta ağaç dikim töreni

12:58 21 Eylül 2018
Kent Park'ta ağaç dikim töreni

Uşak'ta yapımı süren Kent Park Projesi kapsamında ağaç dikim töreni tüzenlendi.

Başkan Cahan, törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde önemli mesafe alındığını söyledi.

Kamulaştırma, yıkım ve taşınma işlemleri devam eden dev projenin kente önemli bir vizyon kazandıracağını aktaran Nurullah Cahan, 110 bin metrekarelik alanda 57 bin bitki dikileceğini belirtti.

Vatandaşlara çağrıda bulunan Cahan, alanda ağaçların hazır olduğunu belirterek, vatandaşların ücretsiz olarak bu ağaçları dikebileceğini belirtti.

Cahan, şöyle konuştu:

"Bu alanda daha önce ömrünü tamamlayan binalar vardı. Bunları kaldırdık, taşıdık. Artık daha modern yerlerde hizmet veriliyor. Ve burada ortaya çıkan alanın tamamını yeşil alan ve meydan haline getiriyoruz. Bugün ilk ağaçlarımız dikildi. Bütün hemşehrilerimizin Uşak kent meydanında, Kent Park'ta dikili bir ağacı olsun istiyoruz. Ağaçlarımız hazır. Kimsenin ağaç getirmesine ve ücret ödemesine gerek yok. 57 bin bitki burada toprakla buluşacak."

Bölgede on yaşına kadar yetişmiş ağaçların toprakla buluşturulduğunu ifade eden Cahan, daha yeşil bir Uşak hedeflediklerini belirtti.

Törene belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve AK Parti'li Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.