Uşak

Uşak Üniversitesi'nde "DTS Koordinasyon Toplantısı"

12:08 31 Ekim 2018
Uşak Üniversitesi'nde "DTS Koordinasyon Toplantısı"

Uşak Üniversitesi Deri, Tekstil ve Seramik (DTS) İhtisaslaşma Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş başkanlığında yapılan toplantıda deri, tekstil ve seramik alanlarında sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Rektör Savaş, yaptığı konuşmada, Uşak Üniversitesi Tasarım Merkezi’nin bölgeden dünyaya açılan bir tasarım penceresi olacağına dikkat çekerek, "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programının DTS alanlarında pilot üniversitesi olan Uşak Üniversitesi, sürdürülebilir kalkınma için itici güç olarak bu alanlarda tasarımlarıyla öne çıkacak. Bugün toplantıya katılan ve Uşak Üniversitesi Tasarım Merkezi ile ilgili fikirlerini paylaşan konuklarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Toplantıya katılan deri tasarımcısı Simay Bülbül, Dream Design Factory (dDf) kurucusu, İstanbul Design Week Direktörü ve EO Türkiye (EntrepreneursOrganization) Yönetim Kurulu Başkanı mimar Arhan Kayar, Japon ShimaSeiki Firması Türkiye Temsilcisi T. Aşkın Aslan, Fikriperver Kreatif Ajansı’dan Gözde Yanardağ, İstanbul Ticaret Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Güngördü toplantıda deri tekstil ve seramik alanında tecrübelerini paylaştı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.