Uşak

Akılalmaz olay! Abisinin kimliğiyle evlendi olanlar oldu!

17:34 11 Temmuz 2021 20 Yorum Var
Akılalmaz olay! Abisinin kimliğiyle evlendi olanlar oldu!

Uşak’ta yaşayan İbrahim Dönmez, eşinin kendisiyle boşanmak istememesi üzerine, tekrar evlenebilmek için akılalmaz bir yönteme başvurdu. Abisinin kimliğini çalıp kendi fotoğrafını yapıştıran Dönmez, Tuğba A. ile ikinci kez evlendi.

Duyanları şaşkına çeviren olay iddiaya göre şöyle gelişti. Uşak'ta yaşayan İbrahim Dönmez, Yaprak D. ile evliydi. Dönmez eşiyle anlaşamadığı için boşanmak istedi. Fakat yeni evli olan kadın, eşinden boşanmak istemedi. Aile Mahkemesi'ne başvuran Dönmez, eşine boşanma davası açtı ve evini ayırdı. Dönmez'in anne-babası ise boşanmalarına karşı çıktığı için Dönmez Uşak'tan İstanbul'a gelerek burada yaşamaya başladı.

AĞABEYİNİN KİMLİĞİNİ ÇALDI

Dönmez, bu sırada Tuğba A.'yla tanıştı. Kadına âşık olan Dönmez, evli olduğunu saklamak için ağabeyi Erhan'ın ismiyle kendisini tanıtarak, evliliğini gizledi. Kısa süre sonra ciddi bir ilişkiye başlayan Dönmez, evlilik kararı aldığı Tuğba A.'ya gerçekleri anlatamayınca ilginç bir plan yaptı. Ağabeyi Erhan'ı İstanbul'a çağıran Dönmez, ağabeyinin kimliğini bir şekilde ele geçirdi.

KİMLİĞE KENDİ FOTOĞRAFINI YAPIŞTIRDI

Kimlikteki fotoğrafını kendi fotoğrafıyla değiştiren Dönmez, ağabeyinin adına aldığı sağlık raporuyla birlikte nüfus müdürlüğüne başvurdu. İbrahim Dönmez, ağabeyi Erhan Dönmez'in kimliğini kullanarak Tuğba A. ile evlendi. Ağabey ise Uşak'a döndüğünde kimliğini kaybettiğine dair resmi makamlara başvuru yapsa da kardeşi ağabeyinin bilgileriyle çoktan evlenmişti

ŞİKAYETÇİ OLDU

Aradan bir yıl geçti. Dönmez yeni baba olurken, ağabeyi de bir kadınla evlilik hazırlığına girdi. Ancak bir gün eve ağabey adına bir tebligat geldi. Tebligatta ağabeyin bir mobilya firmasından eşya aldığı, ücreti ödeyemediği ve bu nedenle icralık olduğu yazıyordu. Ne olduğunu anlamaya çalışan ağabey, Uşak'taki nüfus müdürlüğüne başvurdu ve büyük bir şok yaşadı. Ağabey, evleneceği kadın yanındayken evli ve bir çocuklu olduğunu öğrendi. Yaptığı araştırmada kardeşinin eşi Tuğba ile evli olduğunu gören ağabey, Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak kardeşinden şikayetçi oldu. Savcılık soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • neyseeeee 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi şimdide boşamayın adamıda görelim adam gibi ayrılmak istiyor adam cinayetsiz medenice ama mahkemeler sürüncemede bırakıyor. hakimler bunu düzeltmeli illa ayrılıklar cinayetle mi olmalı yuvanın temel birliği bozuluş zaten bunu yerine başka onlemler alınmalı evliliğin yıkılmamasını sağlamak için ama yıkılmıssada onounde durmanın manası yok.
    Cevapla
  • Firuze 2 yıl önce Şikayet Et
    Haksız yere kadın boşanmaktan arş-ı ala titrer.Atıp tutmayın burada.Evlenmeseydi madem adama bak ya
    Cevapla
  • Olcay 2 yıl önce Şikayet Et
    Haber kadar yorumlar da akıllara zarar. Yorum yapanlar da erkek milletinden, dinin ikinci evliliğe izni olmasını gerekçe gösterip adamı haklı görmüşler. Sanki herkes dört başı mamur müslüman da dinin 2. eşe cevazına kaldılar. Babaları, analarının üstüne ikinci hanımı getirsin isterler mi, kızkardeşleri başkasına ikinci eş olsun veya üstüne başka bir hanım gelsin isterler mi? Anca kendi nefislerini düşünüyorlar. Haberdeki ilk eş, yeni evlendik diye ayrılmıyor, bir kadın için evliliğini daha bir yıl geçmeden bitirmek ne kadar zordur bir düşünsünler önce. Adama hak vermişler yaa Allah Allah!!!
    Cevapla
  • BETÜL 2 yıl önce Şikayet Et
    Hay ağzın bal yesin senin
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    O değilde İslam olsa bunlar olmaz. Boşanmak seneler alıyor bu ne ya
    Cevapla
  • Fatih. 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşanmak isteyen birini boşamamak ne demek ya. Dinimizde var mı böyle birşey. İstemeyn birini boşamazsan böyle yollara başvurmaya mecbur kalır. Boşansa gidip güzelce evlenecekti adam. Kaldı ki 2. eşin dinimizde helal olmasına hiç girmeyeceğim bile. Bu kanunlar insanın dinini ile uyumlu olmalı.
    Cevapla
  • Vanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bak Murat kardeşim ne güzel demiş : önce dinini öğren sonra burda ahkâm kesersin. Ne demek ya kadınla evlen 1 yıl geçmeden yok ben boşanmak istiyorum de. Çocuk oyuncağı mı bu? Aynısı bacının başına gelse tamam sevgili enişteciğim ablamdan boşan yada boşanmadan da olur git istediğin kadınla evlen mi diyeceksin? Kahrolsun cehalet. Kafana göre her canın istediğinde evlenip boşanamazsın.
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce dinini adam gibi öğren. Bu din sizin oyuncaginiz degil.
  • Kayz 2 yıl önce Şikayet Et
    Basina kayami dustu. Nerden cimardin dinimizde yeri var diye 2.evliligin
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.