Uşak

Uşak'ta 2 kişi toprak altında kalarak hayatını kaybetmişti! Yeni gelişme var

12:15 28 Temmuz 2025 1 Yorum Var
Uşak'ta 2 kişi toprak altında kalarak hayatını kaybetmişti! Yeni gelişme var

Uşak'ta bir betan firmasında meydana gelen toprak kaymasında 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili mahkemeye mahkemeye sevk edilen 5 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Olay, 26 Temmuz  Cumartesi günü akşam saatlerinde Karaağaç Mahallesi'nde bulunan bir hazır beton firmasında meydana geldi.

5 şüpheli gözaltına alındı.

4 KİŞİ TOPRAK ALTINDA KALDI 

Alınan bilgilere göre, bilinmeyen bir sebeple 4 kişi toprak altında kaldı.

Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Uşak'ta toprak kayması: 2 işçi öldü!Uşak'ta toprak kayması: 2 işçi öldü!

Yangında 3 kişi ölmüştü: Müteahhit yakalandıYangında 3 kişi ölmüştü: Müteahhit yakalandı

1 KİŞİ OLAY YERİNDE ÖLÜRKEN, 3 KİŞİ HASTENEYE KALDIRILDI 

  • Sağlık ekipleri ve şantiye çalışanları tarafından toprak altından çıkartılan A.E., Yaşar D. ve H.K. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

  • Yapılan ilk incelemede ise Kemal Ö.’nün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

  • Hastaneye kaldırılan yaralılardan Yaşar D. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer yaralıların ise hayati tehlikesi devam ediyor.

İş yeri sahipleri M.A. ile F.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TUTUKLAMALAR VAR 

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, olaya ilişkin geniş kapsamlı soruşturma başlatılırken, iş yeri sahipleri M.A. ile F.E., iş yeri güvenlik görevlisi U.Ş. ve olay sırasında şantiyede olan M.T. ile H.İ.B. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler M.T., U.Ş. ve H.İ.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, iş yeri sahipleri M.A. ile F.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • işçi 12 saat önce Şikayet Et
    iş yeri sahibinin görevi kazıyı yönetmek mi? Niye tutuklanmış ki, benim düşüncem tutuklanması gereken kişi başlarındaki Şantiye şefi, formen ve kepçe operatörüdür ve varsa iş güvenlikçilerdir ,bakıyorum da bunlar hariç herkes tutuklanmış.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.