Van

Vatandaşlardan elektrik kesintilerine tepki

18:44 14 Aralık 2015
Vatandaşlardan elektrik kesintilerine tepki

Van'da Kavurma Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösterdi. 

Son zamanlarda sürekli yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle elektronik eşyalarını kullanamadıklarını söyleyen vatandaşlar, hatlarının Memur-Sen TOKİ'nin kullandığı hatta bağlanmasını istediler. 

Mahalle sakinleriyle birlikte yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Mahalle Muhtarı Hüseyin Ciğer, vatandaşların mağdur olduğunu bildirerek, "Mahalleli her gün beni arıyor. TOKİ'ye enerji veriliyorsa bizim mahalleye de verilmesi lazım. Bizim mahallemizde yatakta yatan hastalarımız var. Yaşanan elektrik sıkıntısından dolayı bazı vatandaşlar İstanbul ve Ankara'ya gitti. Biz mahalleli olarak bu konuda çok sıkıntı yaşıyoruz. Biz mahalle enerjisinin TOKİ enerjisine bağlanması için çok uğraştık. Ancak bize gerekçe olarak Memur-Sen'nin toplu konut olduğu mahallenin ise özel olduğu için bağlanmadığını söylediler. Biz VEDAŞ müdürüyle de bu konuyu görüştük, sıkıntıları yazılı ve sözlü dile getirdik ancak henüz bir çalışma yapılmış değil." diye konuştu. 

Van S.S. 64 Nolu Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İdris Takva ise, mahalle esnafı ve sakinleri olarak kesintilerden dolayı mağdur olduklarını söyledi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.