Van

Van'da hırsızlık operasyonu

11:28 15 Nisan 2016
Van'da hırsızlık operasyonu

Van'da, çeşitli tarihlerde ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 7 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Van Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, il merkezi ve ilçelerdeki iş yeri ve evlerden yapılan hırsızlıklarla ilgili soruşturma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek delilleri toplayan ekipler, kent merkezi ve ilçelerdeki birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda ev ve iş yerlerinden elektronik eşya, bilgisayar, lokum ve hurma çaldıkları iddiasıyla 14 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılan şüphelilerden, E.B, Ö.K, A.Y, K.T, İ.B, F.B. ile N.C. "konut dokunulmazlığını ihlal", "mala zarar verme" ve "ikametten hırsızlık" suçlarından tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla 7 kişi de serbest bırakıldı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, 2 televizyon, 3 tüfek, bir kuru sıkı tabanca, bir silah sürgü takımı, 23 fişek, 2 cep telefonu, bir dizüstü bilgisayar, bir tablet, bir monitör, bir hard disk, 23 ütü, bir epilasyon cihazı, bir fritöz, 2 su ısıtıcısı, bir tost makinesi, 83 paket lokum ve 4 paket hurma bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.