Van

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

13:04 29 Ağustos 2016
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Van Valisi İbrahim Taşyapan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Taşyapan, mesajında, tarihinden, her dönemde güç ve ilham alan Türkiye Cumhuriyeti'nin şimdilerde bu gücünü kendi coğrafyasında olduğu kadar, dünya ölçeğinde de hissettirir konuma ulaştığını bildirdi.

Açıklamasında, Türkiye'nin, Gazi Mustafa Kemal tarafından bir asır önce konulan hedeflerin yolunda emin adımlarla ilerlediğini, içeride ve dışarıda yoluna taş koymak isteyenlere, siyasi ve askeri karşılıkları vermekten de geri kalmadığına yer veren Taşyapan, şunları kaydetti:

"Yüzyıllarca kardeşliğin, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü bu topraklarda, kalleş yöntemlerle kan dökerek, cana ve mala zarar vererek, korku iklimi yaratmaya çalışarak, ne amaçla olursa olsun devletimizin karşısına geçenleri bir kez daha telin ediyor, bu şuursuzlara milletimizin gerekli cevabı her zaman vereceğine inanıyorum. Büyük zaferin 94. yılında da başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, milletçe sağlık, mutluluk ve huzurlu nice Zafer Bayramlarına birlik ve beraberlik içinde ulaşmayı diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.