Van

“Sevgilisiyle mesajlaşmayan çırak aranıyor ”

17:04 08 Ekim 2016 1 Yorum Var
“Sevgilisiyle mesajlaşmayan çırak aranıyor ”

Van'da kuaför işletme sahibi, iş yerine astığı "Sevgilisiyle mesajlaşmayan çırak aranıyor" ilanı görenleri hem güldürüyor hem de düşündürüyor.

İlginç bir yönteme başvuran Hidayet Yıldızbaş, Van'ın en işlek caddesi olan İskele Caddesi üzerinde bulunan kuaför dükkanının camına "Sevgilisiyle mesajlaşmayan çırak aranıyor" ilanı astı.

Kuaförüne çırak olarak aldığı daha önceki çırakların sürekli sevgilileriyle mesajlaşması yüzünden müşteri kaybettiğini ifade eden Yıldızbaş, müşterilerden sürekli şikayet aldığını belirtti.

Yeni neslin akıllı telefonların esiri olduğu için eleman bulamadığını vurgulayan Yıldızbaş, şöyle konuştu:

"Son dönemde hızla gelişen teknoloji nedeniyle istihdam sağladığı elemanların sürekli telefonlarıyla vakit geçirerek müşteriyle ilgilenmemesi nedeniyle eleman bulamıyoruz. Bizim zamanımızda akıllı telefonlar olmadığı için gelen müşterilerimize daha iyi hizmet verebiliyorduk. Bugün ise elemanlarımız, telefonla ilgilenmekten, sevgilileriyle mesajlaşmaktan iş yapamaz, iş öğrenemez duruma geldi. Ben de son çare olarak 'sevgilisiyle mesajlaşmayan çırak aranıyor' yazısını yazmak durumunda kaldım."

Yıldızbaş, bu kriterlere uygun eleman buluncaya kadar ilanın asılı kalacağını kaydetti.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    nerde bura
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.