Van

Van Büyükşehir Belediyespor'dan Altay maçı değerlendirmesi

14:02 12 Ekim 2016
Van Büyükşehir Belediyespor'dan Altay maçı değerlendirmesi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor teknik heyeti deplasmanda Altay'a karşı aldığı 3-2'lik galibiyetin ardından basınla bir araya geldi.

Altay maçının değerlendiren Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, deplasmanda kazandıkları maçı taraftarlara ve şehre armağan ettiklerini söyledi.

Altunsoy, şunları söyledi:

"Ligde kafamızda hedeflediğimiz hesaplarda bir takım sapmalar yaşandı. Biz 4 maç için 8 puanlık bir hedef koymuştuk. Oynayacağımız son maça kazanmamız durumunda dahi bu hedefimize ulaşamayacağız. Çorum Belediyespor maçını kazanmamız durumda 4 maçlık hedefte 7 puan toplayacağız. Bu da hedefimizin yüzde 90'ına ulaşmamız anlamına geliyor."

Kartalspor maçında üzülen taraftara galibiyeti hediye ettiklerini söyleyen Altunsoy, son maçda lig liderini yendiklerini ifade etti.

Altunsoy, "Oyuncularımızla fikir birliği yaptık ve bire bir görüştük. Altay maçında üst üstü iki gol bulduk daha fazla gol da bulabilirdik. Hızlı toplarla hücuma çıktık ve netice aldık. İkinci yarı başında hemen gol yemimiz bizi demoralize etti. Berkay'ın kendi becerisi ile attığı golle daha iyi oynadık. Kartalspor maçında üzdüğümüz taraftarları sevindirdiğimizi düşünüyorum. Camiamızın büyük olduğunu her yerde görüyoruz. Her zaman Van'ı ve Vanspor'u seven insanları görüyoruz." dedi.

Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Altay'a karşı kazandığı 3 puan ile puanını 11'e çıkararak, 7'nci sıraya yükseldi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.