Van

Muhtarlardan VASKİ’ye ziyaret

15:34 21 Şubat 2017
Muhtarlardan VASKİ’ye ziyaret

Tuşba ilçesi mahalle muhtarları, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Abdulvehap Gezgen'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Mahallelerin sorunlarının tartışıldığı ziyarette konuşan İskele Mahallesi Muhtarı Faik Önay, VASKİ'nin yeni yapılanmayla birlikte güçlü bir kadrosu olduğunu ve başarılı çalışma yapılacağına inandığını belirtti.

Önay ''Eski belediye çalışanıyla birlikte Özel İdare çalışanları bir arada çalışıyor. Eski Belediye çalışanları Van merkezini iyi bilmekte, Özel İdare çalışanı kırsal kesimleri iyi bilmektedir. Bu iki değişik kurum çalışanları bir arada iyi çalışma yapacaklarını inanıyorum.'' dedi.

VASKİ Genel Müdürü Gezgen ise, destek ve iyi niyetli dileklerde bulunmak amaçlı yapılan ziyaretlerin kendilerini oldukça memnun ettiğini söyledi.

Gezgen, ''Mahalle muhtarlarımızın destek amaçlı ziyaretleri bizleri daha da memnun etmektedir. Bizler halkımıza hizmet için getirildiğimiz bu görevde, hizmet ayağımızın vazgeçilmezlerisiniz. Sizler mahallelerdeki sorunlara hakim ve bize bu sorunları aktarmakta yetkilisiniz. Kapımız her zaman olduğu gibi bugünden sonra da açıktır. Hizmet yapmak amaçlı yeni çalışma sezonunda el birliğiyle birlikte başarılı hizmetler yapacağız.'' şeklinde konuştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.