Van

Vali Taşyapan'dan esnaf ziyareti

09:30 05 Mart 2017
Vali Taşyapan'dan esnaf ziyareti

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali İbrahim Taşyapan, Küçük Sanayi Sitesi ile Hurdacılar Sanayisi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, sitelerde çeşitli incelemelerde bulundu.

Küçük Sanayi Sitesi'nde oto kaporta ve yedek parça dükkanlarını gezen Vali Taşyapan, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Hurdacılar Sanayisi'ne geçen Vali Taşyapan, yapılan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı, kendisine iletilen talepleri dinleyen Taşyapan, esnafın yanında olduklarını belirtti.

Bir geri dönüşüm firmasında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Taşyapan, firma sahibinden, kullanım dışı bırakılan ve hurdacılar aracılığıyla toplanarak geri dönüşüm merkezlerine getirilen plastik şişe, karton gibi dönüştürülebilir malzemelerin hangi süreçlerden geçerek tekrar imalat sürecine dahil edildiği hakkında bilgi aldı.

Vali İbrahim Taşyapan, ticari faaliyet yanında çevre kirliliğinin engellenmesi açısından da önem arz eden geri dönüşüm alanındaki hizmetlerinden dolayı firma yetkililerini tebrik ederek işlerinde kolaylık diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.