Van

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı

14:26 10 Nisan 2017
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı

Van Emniyet Müdürlüğünce, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla resepsiyon düzenlendi.

Polisevi'nde gerçekleştirilen resepsiyon, üzerinde polis logosunun bulunduğu pastanın kesilmesiyle başladı.

Resepsiyonda konuşan Vali İbrahim Taşyapan, polis teşkilatının çok iyi bir seviyeye geldiğini belirtti.

Polis teşkilatının, kamuoyunda daha iyi tanınması için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirten Taşyapan, şöyle konuştu:

"Polis teşkilatımız hem seviye olarak hem de teknik olarak çok iyi bir seviyeye gelmiştir. Polisimizin, suç olmadan suçu önlemek, suçluyu ve suçu takip ederek adalet önüne çıkarma görevleri vardır. Bu görevi de en iyi şekilde yerine getirmektedir. Aynı zamanda polis teşkilatı içinde branşlaşma ile güzel gelişmeler oluyor. Özellikle terörle mücadelede birçok terör örgütüyle, jandarma ve silahlı kuvvetlerimizle beraber mücadele ediyoruz. Hükümetimizin kararlılığıyla çok şükür iyi bir seviyedeyiz. İlimizde asayiş hizmetleri gayet iyi bir şekilde sürüyor. Bunun içinde polis teşkilatındaki arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışıyor. Bütün arkadaşlarımızı çalışmalarından dolayı kutluyorum."

İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ise polis teşkilatının 172. yılını kutladıklarını belirterek, "Polis teşkilatında görev yapan kader arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Şehrimizin güvenliğini ve halkın huzurunu sağlamak adına ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. İnşallah terör belasını defedeceğiz. Bunun için de gereken her şey yapılacaktır." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.