Van

Van'ın tarihi ve doğal güzellikleri trafolara işleniyor

15:51 28 Ağustos 2017
Van'ın tarihi ve doğal güzellikleri trafolara işleniyor

Gürpınar Belediyesi'nce başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında, temizliği ve bakımları yapılan trafo duvarlarına, kentin tarihi ve doğal güzellikleri resmediliyor.

Gürpınar Belediyesi, ilçede görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla başlattığı temizlik çalışmaları birçok alanda devam ediyor.

İlçede temizliği ve bakımları yapılan trafo duvarlarına, 2 ressam tarafından kentin tarihi ve doğal güzelliklerin resimleri çiziliyor.

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, başlatılan projelerle ilçenin bir değişim ve dönüşümden geçtiğini söyledi.

İlçenin imajının iyileştirilmesi ve kalkınması için dört koldan çalışma yürüttüklerini ifade eden Doğramacı, şunları kaydetti:

"İlçemizi güzelleştirmek ve kalkındırmak için planladığımız projeleri hayata geçirmeye başlıyoruz. İlçedeki görüntü kirliliğinin önüne geçmek için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda trafo merkezlerinin duvarlarına özellikle ilçemizdeki Hoşap Kalesi, Norduz Koyu ve diğer tarihi ile doğal güzellikleri resmediyoruz. Bu çalışmalarla ilçemizin çehresini değiştireceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.