Van

Erciş'te 3. Edebiyat Şöleni

17:43 04 Ekim 2017
Erciş'te 3. Edebiyat Şöleni

Erciş ilçesinde Hayal Bilgisi Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Ünsal ve Öğretmen Cihat Albayrak'ın organizasyonda 3. Erciş Edebiyat Şöleni kitap günleri başladı.

Sahil Kent Mahallesinde bulunan Erciş Gençlik Merkezi'nde 20 yayınevinin katıldığı şölenin açılışını Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar yaptı.

Yaşar, etkinlikte yaptığı konuşmada, Erciş'in bütünüyle bölgenin en güzel ve en gelişmiş yerlerinen biri olduğunu vurgulayarak, "Buna uygun şekilde Erciş'te kültürel etkinliklerin, sanatsal çalışmaların olması gerekiyor. İşte bugün burada bu anlamda önemli bir etkinliğe katılıyoruz. İlçenin okuma kültürüne katkı sunacak etkinliğe destek verenlere, katılanlara teşekkür ederim." diye konuştu.

Hayal Bilgisi Dergisi Genel Yayın Yönetmenlerinden Cihat Albayrak ise, dergi olarak düzenledikleri etkinliğe edebiyat günlerini de eklediklerini söyleyerek, "Bu etkinliğe 20 yayınevi, 30'dan fazla yazarımız katılıyor. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden gelen yazar ve şairlerimiz, Van merkezli yayınevleriyle bir arada bu gün Ercişli kitap severlerle buluşuyor."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.