Van

10 Ocak İdareciler Günü

13:25 10 Ocak 2018
10 Ocak İdareciler Günü

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Doğramacı, mesajında, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin en kuvvetli bağının mülkü idare amirlerince sağlandığını belirterek, idare amirlerinin toplumun huzuru ve refahı için kamu hizmetlerini yürütmeyi görev edindiğini kaydetti.

Devletin, halka hizmet etmeye her zaman hazır olduğunu ve bu hizmetleri mülki amirler aracılığıyla yerine getirdiğini aktaran Doğramacı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bizler de ülkemizin kalkınması, gelişmesi, eğitim, bilgi ve bilinç düzeyinin artırılması gibi her alanda özverili mesai yürütmeye devam ediyoruz. Devletimizi ve hükümetimizi temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil ediyoruz. Bu nedenle mülki idare amirleri olarak vazife ifa ettiğimiz toplumumuza karşı geliştirdiğimiz faaliyetler ve projeler, ülkemiz adına büyük önem arz etmektedir. Bu vazifenin bilinci ile idarecilik mesleğinin bu mutlu gününde daha müreffeh ve mutlu bir ülke hayalini gerçekleştirmek için görevinin başında olan bütün mülki idare amirlerimizin 10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.