Van

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

15:00 10 Ocak 2018
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Meteoroloji 14. Bölge Müdürü Mehmet Elkatmış, Anadolu Ajansı (AA) Van Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Anadolu Ajansı Van Bölge Müdürü İbrahim Halil Yakut'la bir süre sohbet eden Elkatmış, yaptığı açıklamada, gazetecilik, günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında geldiğini söyledi.

Ön yargısız bir şekilde, tarafsızlık ilkesi çerçevesinde, araştırmacı bir merak ve sorgulayıcı bir yöntem ile çalışan gazetecilerin, teknolojik gelişmelerle birlikte toplumdaki önemini daha da artıracağını ifade eden Elkatmış, şunları kaydetti:

"Ülkemizde barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesi içinde gazetecilerimizin üzerine büyük bir rol düşmektedir. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ve Bölge Müdürlüğümüzün yaptığı tahminleri, uyarıları ve analizleri hızlı şekilde vatandaşlara ve ilgili sektörlere sunan, her fırsatta Genel Müdürlüğümüzün mobil uygulamalarını halka tanıtan basın mensuplarımızın 10 Ocak Gazeteciler günün kutlar ve çalışanlarında başarılar dileriz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.