Van

Van'da karla mücadele çalışması

16:34 16 Ocak 2018
Van'da karla mücadele çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, karla mücadele çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekiplerin sabah saatlerinden itibaren aralıklarla devam eden kar yağışının etkili olduğu 13 ilçede çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Çalışmalar kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri de merkez ilçelerde bulunan caddelerde 120 kişiyle aralıksız kaldırım temizlik çalışmasını devam ettiriyor.

Kar temizleme çalışmalarının sürdüğü İki Nisan Caddesi'ne giden Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Tamer, daha sonra eline kar küreği alarak ekiplere yardım etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tamer, kar yağışının başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 13 ilçede hemen çalışmalara başladığını kaydetti.

Çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyleyen Tamer, "Kar yağışına rağmen ekiplerimizin çalışmaları sürüyor. Şehir içinde cadde ve kaldırım temizleme çalışmaları yapılırken ilçelerimizde de mahalle yolları temizleniyor. İnşallah çalışmalarımız hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeyecek şekilde devam edecek." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.