Van

Memur-Sen Van İl Temsilcisi Ayşin:

13:53 14 Şubat 2018
Memur-Sen Van İl Temsilcisi Ayşin:

Memur Sen-Van İl Temsilcisi Osman Ayşin, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Biz sulh istiyoruz. Biz adalet istiyoruz. Fakat emperyalizm bölgemizden kovulmadan, emperyal taşeronu kanlı terör örgütlerinin kökü kazınmadan bunun sağlanamayacağını da çok iyi biliyoruz." dedi.

Ayşin, sendika üyeleri ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de katılımıyla Hz. Ömer Camisi avlusunda yaptığı basın açıklamasında, Türk askerinin vatanın bekası ve selameti için Afrin'de teröre karşı Zeytin Dalı Harekatı'nı gerçekleştirdiğini söyledi.

Memur-Sen ailesi olarak terör ve çatışmadan arındırılmış bir dünya istediklerini, kimsenin kimseyi sömürmediği, hakça paylaşımın gerçekleştiği bir dünya için mücadele ettiklerini belirten Ayşin, şunları kaydetti:

"Biz sulh istiyoruz, biz adalet istiyoruz fakat emperyalizm bölgemizden kovulmadan, emperyal taşeronu kanlı terör örgütlerinin kökü kazınmadan bunun sağlanamayacağını da çok iyi biliyoruz. Bu yüzden de çok rahat şunu deklare ediyoruz. Türkiye, terörle mücadele ediyor, emperyalizme karşı da onurlu bir savaş veriyor. Tam da bu yüzden Türkiye’nin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nı bütün benliğimizle destekliyor, cephede vuruşan askerlerimize de 'Allah yardımcınız olsun.' diyoruz. Milletin desteğini, ümmetin duasını alan devletimiz ve silahlı kuvvetlerimizin, şanlı ecdadın evlatları olmanın hakkını veren yiğitlerimizin terör örgütlerini yok edeceğine, emperyal akla diz çöktüreceğine de yürekten inanıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.