Van

Van'dan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

14:46 26 Şubat 2018
Van'dan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Van'ın Edremit ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerince yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e destek amacıyla toplanan 300 kolilik malzeme bölgeye ulaştırıldı.

Edremit Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Atıf Çiçekli'nin öncülüğünde 13-20 Şubat'ta düzenlenen kampanya kapsamında toplanan karton bardak, ıslak mendil, bere, atkı, çorap, eldiven, çay, şeker, çikolata ve bisküvi gibi temel ihtiyaçlardan oluşan 300 kolilik malzeme, dualar eşliğinde Afrin harekatına katılan Mehmetçik'e gönderildi.

Çiçekli, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Mehmetçik'in Afrin'de terör örgütü PKK-YPG'ye karşı yürüttüğü şanlı mücadeleye Edremit olarak destek verdiklerini söyledi.

Bir hafta süren "Edremit Afrin'in Yanında" kampanyasına tüm kesimlerin destek verdiğini dile getiren Çiçekli, şunları kaydetti:

"Bize desteğini esirgemeyen tüm Edremitlilere, tüm Vanlılara, memur eşlerine gönülden teşekkür ediyorum. Afrin'de yürütülen bu şanlı mücadele ile Van başta olmak üzere ülkemizde bulunan bu huzur ortamı daim olacak. İçimize sokulmak istenen bu fitne ve diğer ayrımcılık tohumları içeride değil, dışarıda mücadeleyle bitirilecek inşallah. Afrin ve ondan önce başlayan El-Bab operasyonlarıyla bu iş devam edecek. Oluşturulmaya çalışılan bu terör koridorunun önüne geçilerek, milletimiz ve devletimiz rahat bir nefes alarak daha huzurlu, daha müreffeh günlere adım atacak inşallah."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.