Van

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

11:47 08 Mart 2018
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kurumda çalışan kadın personeli ziyaret ederek, gül dağıttı.

Tekataş, kendisine eşlik eden eşine de gül vererek birlikte kurumda çalışan kadınların yanı sıra VASKİ'de işlemlerini yapmak için bekleyen kadınlara da gül verdi.

Kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik eden Tekataş, kurumdaki kadın çalışanların büyük bir özveriyle çalıştığını, çalışmalarıyla örneklik teşkil ederek başarılı çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Kadının toplumun her kademesinde görev almasının, toplumun dinamikleri açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Tekataş, "Toplumumuzda yaşanan ve nefretle lanetlediğimiz, asla tasvip etmediğimiz kadına şiddet konusu başlı başına bir yaradır. Şiddeti asla onaylamayarak, karşı durarak, gerekli mercilere duyurarak, kadının sesine ses olmalıyız. Adalet önünde de bu pespayelikleri yapan, insanlıktan nasipsizlerin en ağır cezaya çarptırılmaları hepimizin ortak dileğidir." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.