Van

Van'da kadın askerler ile futbolcular maç yaptı

18:05 08 Mart 2018
Van'da kadın askerler ile futbolcular maç yaptı

Van Jandarma Komutanlığında görevli kadın personel ile Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı arasında "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla maç yapıldı.

Sanayi Stadı'nda oynanan maç 2-2 sonuçlandı.

Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı sorumlusu Cemre Timur, anlamlı bir günde kadın askerlerle bir araya geldiklerini söyledi.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan'ın öncülüğünde güzel bir etkinliğin gerçekleştirildiğini belirten Timur, şöyle konuştu:

"Komutanımız bugün kadınların birlik ve beraberliğini düşünerek bir maça öncülük etti. Bizim için çok anlamlı ve yerinde bir etkinlik oldu. Bugün, kendimizi yalnız hissetmememiz gerektiğini öğrendik. Askerimizin her zaman yanımızda olduğunu hissettik. Bugünün amacına uygun bir etkinlik gerçekleşti. Biz böyle paşalarımızı arkamızda görürsek daha güzel şeyler yapacağız. Bölgemizin gençlerinin de buna her zaman ihtiyacı vardır."

Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı oyuncusu Günay Bilgin de böyle bir günde maç yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Etkinlikle asker ablalarıyla buluşma imkanı bulduğunu dile getiren Bilgin, "Yedi yıldır futbol oynuyorum. İlk defa böyle bir etkinlik içerisinde bulundum. Bu etkinlik de bizleri ve arkadaşlarımızı spora daha çok teşvik etti. Komutanlarımızın sürekli desteklerini görüyoruz." dedi.

Oyunculardan Emine Demir de bir yıldır futbol oynadığını belirterek, "Maçımız çok eğlenceli geçti ve çok güzel zaman geçirdik. Bir daha düzenlenmesini bekliyoruz." diye konuştu.

İl Jandarma Komutanı Özfidan, maç sonunda oyunculara karanfil dağıttı, tatlı ikram etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.