Van

Gürpınar'da değişim

13:45 05 Mayıs 2018
Gürpınar'da değişim

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, "Önümüzdeki 6 ay içerisinde bambaşka bir Gürpınar'ı el birliğiyle inşa edeceğiz." dedi.

Kaymakam Doğramacı, belediye çalışanlarıyla Gürpınar Aile Destek Merkezi'nde düzenlenen dayanışma etkinliğinde yaptığı konuşmada, bir yıl içerisinde personelin gayretli çalışmalarıyla ilçede büyük hizmetlerin gerçekleştirildiğini söyledi.

Personelin birbirine inanması ve güvenmesiyle her şeyin üstesinden gelindiğini belirten Doğramacı, "Çalışmalarımızda esas nokta güvenmek ve inanmaktır. Öncelikle burada bulunan herkes birbirine inanacak ve güvenecek. Şunu aklımızdan hiçbir zaman çıkartmayacağız ki sırt sırta, el ele verdiğimiz zaman bizden daha üstünü, bizden daha güçlüsü olmayacak." diye konuştu.

Doğramacı, ilçeyi güzelleştirmek ve cazibe merkezi haline getirmek için bir senelerinin daha olduğunu dile getirdi.

"Bu yıl içerisinde öyle bir Gürpınar bırakalım ki herkes bu kadroya gıptayla baksın. Bu amaçla gece gündüz demeden çalışıp gayret sarf edelim." diyen Doğramacı, şunları kaydetti:

"Gürpınar artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak. Biz burada güzel işler yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnanıyoruz ki burada güzel işler de yapacağız. Herkes ufkundaki ve vizyonundaki Gürpınar'ı yeniden güncelleyecek. Bunun için biz bir takımız ve her şeyi el birliğiyle yapacağız. Önümüzdeki 6 ay içerisinde bambaşka bir Gürpınar'ı el birliğiyle inşa edeceğiz. Biz burada bütün kalbimizle yeni Gürpınar inşa etme gayreti içerisindeyiz. Yeni Gürpınar'ın sadece ilçemiz açısından değil ilimiz açısından da bambaşka bir havası olacak. Bunu da el birliğiyle yapmış olacağız."

Etkinliğe Kaymakam Doğramacı'nın eşi Hatice Doğramacı, birim amirleri ve belediye çalışanları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.