Van

Okul koridorlarını ders sokaklarına dönüştürdü

17:23 08 Mayıs 2018
Okul koridorlarını ders sokaklarına dönüştürdü

Saray ilçesinde Şehit Piyade Er Vedat Dolancay İmam Hatip Ortaokulu'nda 5 ay önce göreve başlayan görsel sanatlar öğretmeni Vedat Yeşil, okulun koridorlarını adeta ders sokaklarına dönüştürdü.

Öğretmen ve öğrencilerin de desteğiyle duvarlara yazılar yazıp, resimler çizen öğretmen Yeşil, oluşturduğu sokaklar ile okula rengarenk bir görünüm kazandırdı.

Duvarlara yazılar yazıp, resimler çizen öğretmen Vedat Yeşil ,oluşturduğu sokaklar ile okula rengarenk bir görünüm kazandırdı

Yeşil, yaptığı açıklamada, 3 katlı okuldaki 6 koridoru farklı bir çalışmayla ders sokaklarına dönüştürdüklerini söyledi.

Bu sayede öğrencilerin koridorlarda dolaşırken kendilerine yardımcı olacak bilgileri duvarlarda gördüğünü ve böylece farklı bir eğitim anlayışı gerçekleştirdiklerini ifade eden Yeşil, şöyle konuştu:

"Amacımız var olan değerleri öğrencilerimize kazandırmak. İdaremiz başta olmak üzere öğretmen ve öğrencilerimizin desteğiyle okulumuzun hem bahçesinde hem de koridorlarında çok sayıda resim çalışması yaptık. Okulumuzdaki 6 koridor ders sokaklarına dönüştürüldü. Öğrencilerimiz sokaklarda dolaşırken derslerinde kendilerine yararlı olacak birçok bilgiyi ediniyor. Yaptığımız çalışmalarla öğrencilerin dersine karşı olumlu tutumları gelişmektedir. Çalışmalarımızı devam ettirip öğrencilerimizin mutlu olmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Okul koridorlarında oluşturduğumuz sokaklarda dolaşan öğrencilerimizin edindiği bilgileri günlük hayatlarına yansıtabilmeleri bizim için büyük bir kazanç oldu. Öğrencilerimiz bu çalışmamız karşısında çok mutlu oldu. Bizim için en büyük değer ve kazanç da bu oldu."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.