Van

Vali Zorluoğlu Özalp'te iftar programına katıldı

10:55 30 Mayıs 2018
Vali Zorluoğlu Özalp'te iftar programına katıldı

Van Valisi ve Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Özalp ilçesinde iftar programına katıldı.

Cumhuriyet Caddesi'nde kurulan iftar sofrasına eşi Sevcan Zorluoğlu ile gelen Vali Zorluoğlu, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar tarafından karşılandı.

Zorluoğlu, iftarın ardından yaptğı konuşmada, Özalp'te gördüğü birlik ve beraberliğin kendisini memnun ettiğini söyledi.

Bu yıl ramazanın il genelinde çok güzel geçtiğini ifade eden Zorluoğlu, kent merkezinde kurulan iftar çadırında her gün 5 bin kişinin kardeşlik sofrasında bir araya geldiğini belirtti.

Huzur ortamı devam ettiği sürece kimsenin sırtlarını yere getiremeyeceğini vurgulayan Zorluoğlu, şunları kaydetti:

"Allah'ın izniyle son bir yılda yaptığımız ve birçoğunuzun şahit olduğu belediye hizmetleri, mahallelerimizde yaptığımız çalışmalar, inşallah daha da fazlasıyla devam edecek. Yeter ki bizler birbirimize destek olalım, devletimize destek olalım ve huzurumuza sahip çıkalım. Hizmetler, devletimizden sizin ayaklarınıza kadar getiriliyor ve getirilmeye devam edecek. Bu güzel ortamı hazırlayan sizlerin bu çabasına müteşekkirim. Özalp'te çok uzun zamandır görmek istediğimiz manzaraları, birliğimizi, beraberliğimizi, bir olduğumuzu, kardeş olduğumuzun en somut örneğini, bugün burada hep beraber yaşıyoruz."

Vali Zorluoğlu Kurtuluş Parkı'nı gezdikten sonra 82 yaşında vefat eden Şükriye Kul'un taziyesine katıldı.

Zorluoğlu'nun Özalp ziyaretine İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve İl Emniyet Müdür Mehmet Suat Ekici de katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.