Van

Büyükşehir Belediyesi'nden yaya yolu çalışması

16:57 07 Haziran 2018
Büyükşehir Belediyesi'nden yaya yolu çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi, yaya yolu ve kaldırım işgaliyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nun talimatıyla, Kazım Karabekir Caddesi Kurtuluş Parkı karşısındaki yaya yolu olmayan alan için çalışma başlatıldı.

Alanda inceleme yapan Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, burada caddenin bir kısmında hiç kaldırım olmadığını söyledi.

Tamer, şöyle konuştu:

"Kazım Karabekir Caddesi Kurtuluş Parkı karşısındaki alanda maalesef caddemizin bir kısmında hiç yaya yolu bırakılmamış. Bir kısmında ise elektrik trafo direklerinden dolayı vatandaşımız yürümekte zorluk yaşamaktadır. Öte yandan buradaki bir marketimizin de kaldırımı otopark olarak kullandığını tespit ettik. Valimizin talimatıyla sorunu yerinde tespit ederek çözüm için gerekli çalışmaları başlattık. İlgili daire başkanlarımızla burada gerekli tespitlerimizi yaptık. İnşallah en kısa sürede sorunu çözerek yaya yolu ve kaldırım işgaline son vereceğiz. Yaya yolunu işgal eden trafo ve direklerin kaldırılmasıyla ilgili de çalışmalar devam ediyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.