Van

Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı vatandaşa ziyaret

13:54 25 Ağustos 2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı vatandaşa ziyaret

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İpekyolu ilçesinde evini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla donatan vatandaşı ziyaret etti.

Halilağa Mahallesi'ndeki bir apartmanda ikamet eden Hazım Yunusoğlu, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini evinin duvarlarına yansıttı.

Evinin dış cephesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dev posterini asan Yunusoğlu, evin içini de AK Parti bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterleriyle süsledi.

AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Betül Orhan da Yunusoğlu'nu evinde ziyaret ederek, tebrik etti.

Türkmenoğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sevgisinin ülke sınırlarını aştığını söyledi.

İnsanların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisini her yerde gösterdiğini anlatan Türkmenoğlu, şöyle devam etti:

"Özellikle yüreklerindeki sevgiyi dışarıya yansıtan değerli dava arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Amacımız, bu sevginin diğer insanları da teşvik etmesini sağlamaktır. Bu kapsamda bayram boyunca çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Hastalarımızı, yaşlılarımızı ve partililerimizi evlerinde ziyaret ettik. Hazım Yunusoğlu kardeşimiz de evine astığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dev posteriyle bayrama gelenlerin dikkatini çekti. Bizler de bu dava arkadaşımızı ziyaret etmek istedik."

Türkmenoğlu, ziyarette Yunusoğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan posteri ve Türk bayrağı hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.