Van

Vali Zorluoğlu, şehit yakınlarını ağırladı

21:44 09 Eylül 2018
Vali Zorluoğlu, şehit yakınlarını ağırladı

Zorluoğlu, Anadolu Şehit Aileleri Derneğinin il başkanları ve dernek üyesi şehit ailelerini konuk etti.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Zorluoğlu, Anadolu Şehit Aileleri Derneğinin il başkanları ile şehit yakınlarını yemekte ağırladı.

Şehit ailelerini yemekte ağırlayan Zorluoğlu, onlarla yakından ilgilenip sohbet etti.

Zorluoğlu, şehit yakınlarının ve derneklerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu, şehitlerin emanetleriyle bir arada olmanın kendisini duygulandırdığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sizler bizim onur konuklarımızsınız. İnşallah Van'da geçirdiğiniz süre içerisinde memnun kalmışsınızdır. Van çok güzel bir şehirdir. Gittikçe güzelleşen, Türkiye'ye değer katacak olan potansiyele sahip bir şehir. Turizmde de iddialı olan bir şehir. Huzur ortamı da sağlandı. Bundan sonra Van, ekonomik olarak, turizm olarak, hayvancılık potansiyeli ile daha çok katkı sağlayacaktır. Van artık terörle değil, güzel hadiselerle gündeme gelecektir. Evlatlarınız canlarını feda ederek memlekete en büyük hizmeti yaptılar. Bu memleketin birliği, beraberliği, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için bundan daha büyük bir fedakarlığı kimse yapamaz."

Programa, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve Jandarma Asayiş Kolordu Komutan Yardımcısı Albay Uğur Özmen de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.