Van

4 çocuk annesi kadın 10 yıllık eşi tarafından katledildi!

07:41 19 Mart 2021 6 Yorum Var
4 çocuk annesi kadın 10 yıllık eşi tarafından katledildi!

Van'ın Erciş ilçesinde 4 çocuk annesi Aysel Y. (28), 10 yıldır evli olduğu eşi Remzi Y. (31) tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Polis, 112 ekiplerine haber verdikten sonra kaçan Remzi Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, ilçe merkezindeki Alkanat Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Çanakkale'de inşaat işlerinde çalışan ve 3 gün önce evine dönen Remzi Y., henüz bilinmeyen nedenle 10 yıllık eşi Aysel Y.'yi başına av tüfeği ile ateş ederek öldürdü. 

Remzi Y., cinayetin ardından 112 ekiplerine haber verip, kaçtı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Aysel Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırılırken, evdeki çocuklar ise koruma altına alınmak üzere Van'a gönderildi. 

Cinayetin yaşandığı evin çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, kaçan Remzi Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin çalışmasında dron da kullanıldı.  

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Bahadır 3 yıl önce Şikayet Et
    vallahi yazık şu cuma günün hürmetine Allah ıslah etsin buradan yetkili olan Devlet yetkililerine sesleniyorum ne olur ağır cezalar getirin
    Cevapla
  • EDE46 3 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar cabuk inanan bir nefse sahip erkekse kadın bana tabii olsun diyor şeytan her zaman devrede boş durmuyor yasalar aileler bölünsün biz bakarız diyor yani herkes farkında olmadan şeytanının değirmenine su taşıyor
    Cevapla
  • aslında 3 yıl önce Şikayet Et
    yasalar aileler bölünsün diyor, haklısın, lakin biz bakmayız, eski koca ömür boyu nafaka ödeyip, eski karısına baksın diyor. vahim olan da bu.
    İlk beğenen sen ol
  • Eskimalatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Boşanma gibi temiz bir müessese var iken hiçbir sebep cinayet işlemeyi haklı kılmaz. Eşini sevmiyorsan ya da seni aldattığını düşünüyorsan boşanırsın olur biter. Şimdi işlenen bu cinayet erkek eşi erkek mi yaptı? Hayır biri mezara diğeri hapse olan çocuklara oldu.
    Cevapla
  • faruk uzun 3 yıl önce Şikayet Et
    4 Çocuk annesiz ve babasız kaldı. Hiç kimse gerçek annesinin verdiği sevgiyi çocuklara veremez. Çok yazık. Rabbim çocukların yardımcısı olsun. Devletimizin kanatları bu çocuklara da yeter inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Nafakaları kaldırın önce
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.