Van

Van’da Afgan çoban paylaşımı başını yaktı

11:44 26 Kasım 2021 6 Yorum Var
Van’da Afgan çoban paylaşımı başını yaktı

Van’da sosyal medya hesabı üzerinden ‘elimde çok kaliteli Afgan çoban var, lazım olan iletişime geçsin’ paylaşımı yapan şahıs gözaltına alındı.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, 24 Kasım 2021 tarihinde bir sosyal paylaşım platformu üzerinden ‘elimde çok kaliteli Afgan çoban var, lazım olan iletişime geçsin’ şeklinde yapılan paylaşım üzerine Van İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiği belirtildi. Açıklamada, “Yapılan müşterek çalışma sonrasında paylaşım yapan şahsın Muradiye ilçesinde ikamet ettiği tespit edilmiş ve adrese yapılan operasyonda, yurda yasa dışı yollarla giriş yaptığı tespit edilen Afganistan uyruklu 4 yabancı yakalanmıştır. Belirtilen adreste yakalanan yabancıların sınır dışı edilmek üzere işlemlerine başlanmış olup, söz konusu paylaşımı yapan şahıs ve beraberindeki 3 kişi ise göçmen kaçakçılığı yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatılmıştır” denildi.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Muharrem 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı ulmasa hayvancılık-tarım biter bence 10 yıl çubanlık yapana vatandaşlık verilmeli
    Cevapla
  • Fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlamıyorum neden insanlar bu kadar kalitesiz ve başka uyruklu insanlari asglamasi duygusuzlar
    Cevapla
  • Muharrem 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen faşizim hurtlamış göçmenler ulmasa hayvancılık batar çuban bulmak imkansız
    İlk beğenen sen ol
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin kimseyi aşağıladığı yok ama bir kişi bir yerden yola çıkıp Türkiye’ye kaçak yollarla girip ertesi gün güvenlik güçlerine yakalanmadan soluğu İstanbul gibi yerlerde alıyorsa burda bir sorun var demektir. Avrupa insan hakları diye diye bizi kandırıp bu göç kriziyle tek başımıza bıraktı. Türkiye 60 milyar dolara yakın para harcadı bu mülteciler için. Bu göç krizine bir çözüm bulunmazsa Türkiye’nin başı ileride çok ağrıyacak. Açın okuyun kaçak göçmenlerin bulunduğu yerlerde suç oranları da arttı. Geçen sokağın ortasında iki grup tekme tokat birbirlerine daldı, taciz olayları, gasp ben ararsan var. Türkiye mecbur değil dünyanın yükünü sırtlamaya.
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yasa dışı girişi adamlar elini kolunu sallayarak geliyor
    Cevapla
  • Esma 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet aynen öyle
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    ya gelenlerin cia nın gelecekte kullanacağı gizli eğitilmiş elemanlar olduğunu kimse hesap etmiyor bu afganlar jçin de geçerli suriyeliler için de
    Cevapla
  • Zeki Gülmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu Afganlı ve süryeli,bulgaristanlı tüm göçmenler ülkemizin huzurunu bozdular.Ahlaksızlar çoğu
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelde bunu mülteci severlere anlat. O kadar olay yaşanıyor hala mülteci de mülteci diyorlar. Herkesin enayisi biziz ya. Başkaları her yeri yakıp, yıksın sonuçlarına biz katlanalım.
  • vladimir 2 yıl önce Şikayet Et
    2021 de halı hazırda birmilyon ikiyüzaltmısbin kısıye zaten göç idaresi oturma iznivermiş ac bak açık kaynaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.