Van

Van’da görkemli düğün: Gelin ve damada milyonlarca liralık takı takıldı

08:32 21 Kasım 2022 18 Yorum Var
Van’da görkemli düğün: Gelin ve damada milyonlarca liralık takı takıldı

Van'ın ileri gelenlerinden A. Hadi Arvas'ın oğlu Yunus Arvas ile gravi aşiretinden Rıdvan Ertaş'ın kızı Semre Ertaş görkemli düğünle evlendi. Binlerce kişinin katıldığı düğünde gelin ve damada 5 milyon TL'lik takı takıldı.

Van’ın ileri gelenlerinden kanaat önderi A. Hadi Arvas’ın oğlu Yunus Arvas ile Gravi aşiretinin ileri gelenlerinden Rıdvan Ertaş’ın kızı Semra Ertaş, düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Van'da milyonlarla liralık takı takılan gelin ve damat

DÜĞÜNE 2 BİN 500 KİŞİ KATILDI

Toy büyüklüğünü Van’ın önemli iş insanlarından Veysel Ürüm'ün yaptığı düğüne yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Türkiye’nin farklı illerinden katılımın sağlandığı düğünde aşiret liderleri, kanaat önderleri, iş insanları, STK temsilcileri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve yaklaşık 2 bin 500 davetli yer aldı.

Van'da milyonlarla liralık takı takılan gelin ve damat

'ÇOK MUHTEŞEM BİR KALABALIK VAR'

Düğünde bir açıklamada bulunan toy büyüğü Veysel Ürüm, tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Bölgemizin kıymetli ve kadim aşiretlerinden Ertaş ailesi ile kanaat önderi A. Hadi Arvas beyin düğün törenlerine katıldık. Çok muhteşem bir kalabalık var. Van’ın önemli ailelerinden, STK temsilcilerinden, kanaat önderlerinden, iş insanlarından kısacası her kesimden yoğun bir katılım var. Her iki ailemizde Van’ın sevilen aileleri. Ben Genç çifte ömür boyu mutluluk diliyorum.  Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

GELİN VE DAMADA 5 MİLYON TL'LİK TAKI TAKILDI

Halayların çekildiği ve ikramların yapıldığı törende, gelin ve damada takılan 5 milyon TL’lik takı dudakları uçuklattı. 

Van'da milyonlarla liralık takı takılan gelin ve damat

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • Mehmet aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hava gösteriş şatafat evet doğudaki tek gerçek bu asil insanlar hayır şerlerde asla böyle para takı gösterileri yapmazlar kıyametin alameti bunun dışında başka bir gerçek görmüyorum
    Cevapla
  • Wxy 1 yıl önce Şikayet Et
    Demet ozdemir düğününde birbirinden pahalı 3 farklı gelinlik giydi. Şimdi bir düşünün hava gösteriş şatafat sadece doğudamiymiş. Düğüne 2500 kişi katılmış herkes bir çeyrek taksa zaten 4 milyonu geçiyor.
  • Mnhsf 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden bir şeye yorum yapacakken genelleme yapıyorsunuz? Şuan koskaca Türkiye'nin doğusundan bahsettiğinizin farkında mısınız? Kelimlerinizi seçerken daha dikkatli olun lütfen.
  • Fatma 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelir dağılımı ne kadar dengesiz.Zengin çok zengin ,fakir çok fakir.Zenginler ne giyinip ne yiyeceğini şaşırıyor fakir çalışmaktan canı çıkıyor. Zengin insanların fakir insanları sömürmesi ile böyle manzaralar görüyoruz maalesef. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Cevapla
  • Turgay BAYAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende dugundeydim ve bu para geldi. Çok da harika bir düğün oldu.
    Cevapla
  • Gerçekci 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan
    İlk beğenen sen ol
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu düğünlerde lüks para atanlar Bir fakir yanlarına gelince bir ekmek parası istese kuran bozuk para yok diyecekler ama mesele hava atmak olursa kimse bizim memleketin eline su dökemez .
    Cevapla
  • dsa13 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorsan hepsi açlıktan geberiyordur
    Cevapla
  • Hurşit Ertaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş yorum yapma gerzek hepimizde tokuz çok şükür çalışan hiç bir insan aç kalmaz
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.