Van

Van’da acı olay: Düğünden dönen yeni evli genç Gamze öğretmen ve eşini ölüm ayırdı!

18:20 30 Ocak 2023 5 Yorum Var
Van’da acı olay: Düğünden dönen yeni evli genç Gamze öğretmen ve eşini ölüm ayırdı!

Van'ın Erciş ilçesinde yaşanan olayda, Iğdır'da bir lisede öğretmenlik yapan 28 yaşındaki Gamze Aras Şavlı, düğün dönüşünde bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu öldü. Kazada araçta bulunan eşi ve 2 arkadaşı da yaralandı.

Adana'da arkadaşlarının düğün törenine katılan öğretmen Gamze Aras Şavlı, eşi Fırat Şavlı, arkadaşları Esat Çeçen ve Damla Çeçen'in içinde bulunduğu 06 HLT 93 plakalı otomobil dönüş yolunda dün saat 12.30 sıralarında kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Van'ın Erciş ilçesi yakınlarında şarampole yuvarlandı.

GAMZE ÖĞRETMEN KURTARILAMADI, EŞİ VE 2 ARKADAŞI YARALANDI

Kazada, Iğdır'ın Aralık ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni olan Gamze Aras Şavlı hayatını kaybetti, eşi Fırat Şavlı araçta bulunan Esat Çeçen ve Damla Çeçen yaralandı.

YENİ EVLİ OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ

Eşi Fırat Şavlı ile 6 ay önce düzenlenen törenle hayatını birleştiren Gamze Aras Şavlı'nın cenaze namazı Karakoyunlu ilçesine bağlı Kacardoğanşalı köyü mezarlığında kılındı. Cenaze namazına Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Aralık İlçe Kaymakamı ve Karakoyunlu Kaymakamlığına vekalet eden Fatih Özcan, Iğdır Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, eğitimciler, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

ARKADAŞLARININ DÜĞÜNÜNDEN DÖNÜYORLARMIŞ

Namaz sonrası Gamze öğretmenin cenazesi gözyaşları ve dualar arasında köy mezarlığında toprağa verildi. Gamze öğretmen, eşi ve arkadaşlarının Adana'daki arkadaşlarının düğün töreninden dönerken kaza geçirdikleri öğrenildi. 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Harun DOĞRU 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabb'im Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun Kardeşimizin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin bacımıza.Kalanlara sabır versin.Gerçekten acının tarifinin olmadığı tezahür bile edilemediği genç ölüm.anan babası da eşi öğrencileri akrabaları da bu acıyı hissetmiştir.Lütfen araç kullanırken bu acıyı bu soğuk resmi hatrımızdan çıkarmayalım.Kednimizi düşünmüyorsak sevdiklerimizi düşünelim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • seyfettin baytar 1 yıl önce Şikayet Et
    utanma yok arlanma bazi insanlarin derdi para olmuş başka bir şey bildıkleri yok ama o gün geldiğinde ahlar vahlar inim inlm inliyecekler ama ne fayda çok geç pişmanlık fayda vermez özür kabul edilmez allah heppimizi hidayet etsin inşaallah
    Cevapla
  • nazm 1 yıl önce Şikayet Et
    Efendimiz s.a.v. "nazar deveyi kazana,insanı mezara koyar" buyurmuş. Rabbim rahmet etsin inşâallah.
    Cevapla
  • Ilker 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanin Cennet olsun yigenimiz kuzenimiz ..Ilker Güner ve Saray Aras Güner
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.