Düğünde takılan 5 milyon lira ve 4 kilo altını saymak için ekip kuruldu
İş insanı İsmet Ölmez'in yeğeninin 2 gün süren düğününde çifte 5 milyon lira para ve 4 kilo altın takıldı. Takılan takıları ve paraları saymak için 15 kişilik bir ekip kuruldu.
Hakkarili iş insanı İsmet Ölmez'in yeğeni iş insanı Metin Ölmez ile Diş Hekimi Sümeyye Ölmez, Van'da yapılan düğünle evlendi.
HABERİN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN
Çiftin 2 gün süren düğününe yurt içinden ve dışından kanaat önderleri, aşiret liderleri, iş insanlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin davetli katıldı. 2 gün yemek ikramının yapıldığı düğünde çifte 5 milyon lira para ve 4 kilo altın takıldı.

Takılan paralar ise 15 kişi tarafından sayıldı. Davetliler geç saatlere kadar şarkılar eşliğinde halay çekerek eğlendi.

İş insanı İsmet Ölmez, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, "Bugün gençlerimiz dünya evine girdi. Yurt içinden, yurt dışından gelen aşiret liderleri, kanaat önderleri iş insanları katılan tüm davetlilere çok teşekkür ediyorum. Allah'a şükür kazasız belasız bitti. Düğünümüzde 2 gün boyunca 5 bin kişi katıldı. Ben düğünümüze katılan herkese teşekkür ediyor, gelin ve damada, tüm gençlere mutluluklar diliyorum" dedi.
YORUMLAR
6 Yorum Var-
ALİ KEMAL
1 yıl önce
Şikayet Et
midem bulandı bu aşiret düğünlerinden. 10 kilo altın tak. vergi verme elektrik su kaçak kullan. mal kaçır. düzgün adam olmak suç bu ülkede
Beğen
Toplam 14 beğeni
-
Şamil Genç
1 yıl önce
Şikayet Et
Acaba bu iş insanı ne kadar vergi veriyor?
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
balina
1 yıl önce
Şikayet Et
gelin bir gün sonra boşan altınlar kadının kısa yoldan zengin ol
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
yorumcu
1 yıl önce
Şikayet Et
zenginin malı bizim çenemizi yoruyor:)))
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Bahia
1 yıl önce
Şikayet Et
Gelişmekte olan fakat 35 yıldır gelişmeyen Güzel ülkemin en az 30 yıl daha gelisemeyeceginin bir göstergesi.
Beğen
Toplam 1 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle