Yalova

Yalova'dan kısa kısa

14:13 01 Eylül 2015
Yalova'dan kısa kısa

Milli sporcudan Belediye Başkan Yardımcısı Acar'a ziyaret

Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü boksörlerinden milli sporcu Okan Aydın, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar'ı ziyaret etti.

Acar'ın makamında gerçekleşen ziyarette Aydın'ın antrenörü Fahrettin Aydın da hazır bulundu. Aydın, Erzurum'da 5-8 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Kupası için milli takıma davet edildiklerini söyledi.

Şampiyonaya bir aydır günde çift antrenman yaparak hazırlandıklarını ifade eden Aydın, "Hedefimiz şampiyonluk. İnşallah bizlere destek olan başta Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve değerli hemşehrilerimize bu gururu yaşatacağız" dedi.

Acar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şampiyonada Fahrettin Aydın ve Okan Aydın'dan başarı beklediğini kaydetti.

- Yalova Belediyesine 17 ayda 20 araç kazandırıldı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 17 ayda belediyeye 20 araç kazandırdıklarını bildirdi.

Salman, yaptığı açıklamada, göreve geldiğinden bugüne kadar Makine İkmal Birimi'ne 20 yeni araç aldıklarını söyledi.

Bunların sadece sekizini ücretini ödeyerek, geri kalan 12'sini de hibe yoluyla aldıklarını belirten Salman, şunları kaydetti:

"Belediye ekiplerimizce Yeni Doğan Caddesi üzerinde yürütülen çalışmaların yaklaşık maliyeti 1 milyon liraydı. Bu işi ihaleye çıkarak, yaptırmış olsaydık bu bedel kasamızdan çıkacaktı. 1 milyon 800 bin lira vererek aldığımız araçlarla kendi öz kaynaklarımızı kullanarak, 3 aylık çalışma neticesinde araçlar bir tek işte yarı maliyetini çıkartmış oldu. Bu sayede daha az maliyetle yatırıma daha çok pay ayırabileceğiz."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.