Yalova

Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne yeni ekipman

13:50 02 Eylül 2015
Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne yeni ekipman

Yalova Belediyesi Belediye Başkanı Vefa Salman, itfaiye müdürlüğü personelini günümüz teknolojisine uygun olarak donatıldığını bildirdi.

Salman, itfaiye müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada itfaiye müdürlüğünde en son 2005 yılında yenileme çalışması yapıldığını söyledi.

Özellikle personelin can güvenliğini yakından ilgilendiren ekipmanların tespiti yapılarak bu eksiklerin tamamlandığını belirten Salman, şunları kaydetti:

"Sizler sürekli olumsuz koşullarda çalışan ve vatandaşların can ve mal emniyetini koruma, kurtarma görevi yapan personellerimizsiniz. İtfaiyeciliğin ne denli zor bir meslek olduğunun bilincindeyiz. Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü personelinin, daha da güçlenmesi ve donanım bakımından zenginleşmesi için gereken her şeyi sizlere sağlayacağız. Önce sizlerin güvenliğini sağlamalıyız ki, sizlerde başkalarının güvenliği için çalışabilesiniz. Kendi güvenliğini sağlayamayanın başkasının güvenliğini sağlaması düşünülemez. Yeni alınan ekipmanlarla birlikte artık sizlere yangın söndürme çalışmaları sırasında ve diğer acil durumlarda daha etkin ve güvenli çalışma ortamı sağlanmış oluyoruz. Hepinize kazasız belasız çalışmalar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.