Yalova

Yalova'dan kısa kısa

15:56 05 Ekim 2015
Yalova'dan kısa kısa

"Sevgi Patileri" resim sergisi açıldı

 Yalova Belediyesi, Yalova Fotoğraf Atölyesi Derneği ve Genç Haytap iş birliğiyle "Sevgi Patileri" isimli fotoğraf sergisi açıldı.

Belediye Başkanı Vefa Salman, Sahil Köprüsü'nde ki açılışta, kendisinin hem bir hayvansever hem de veteriner olduğunu söyledi.

Bu dünyanın yalnızca insanlara ait olmadığını belirten Salman, şöyle devam etti:

"Sokaklarda yaşam savaşı veren, kendilerini ifade edemeyen birçok canlı var. Sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekmek ve onların da yaşam hakkı olduğu bilincini topluma kazandırmak için Yalova Fotoğraf Atölyesi Derneği ve Genç Haytap ile birlikte böyle bir organizasyona imza attık. Bir hafta açık kalacak olan ve insan ve hayvan sevgisinin kompozisyon olarak işlendiği fotoğraf sergisini tüm halkımız ziyaret ederek, fotoğraflardaki dostlukları görmeliler. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum."

Daha sonra Salman, Yalova Fotoğraf Atölyesi Derneği Başkanı Suat Gök ve Genç Haytap Yalova Temsilcisi Uğurcan Kalkan serginin açılışını yaparak sergiyi gezdi.

 

- Belediye Başkanı Salman'a ziyaret

 

Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü boks antrenörü Fahrettin Aydın ve sporcusu Okan Aydın, Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

Fahrettin Aydın, ziyarette kasım ayında düzenlenecek olan turnuvalar hakkında Salman'a bilgi verdi.

Hedeflerinin olimpiyatlara katılmak olduğunu belirten Aydın, "Öncelikle grup mücadelelerinden başarıyla ayrılıp Türkiye Şampiyonası'na katılmak, ardından da Türkiye Şampiyonası sonrasında olimpiyat vizesini alarak olimpiyatlarda kentimizi ve ülkemizi temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

Salman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onlara her zaman destek olacaklarını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.