Yalova

Çiftlikköy Belediyesporda yeni sezon çalışmaları

16:43 13 Ekim 2015
Çiftlikköy Belediyesporda yeni sezon çalışmaları

 Süper Amatör kümede mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor  2015-2016 sezonu hazırlıklarına başladı.

Çiftlikköy Belediye Spor ikinci Başkanı Kenan Engin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çiftlikköy'de futbolu okullaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Engin, 8 Kasım'da başlayacak Süper Amatör küme maçları için yeni kadro oluşturduklarını dile getirerek, "23 kişilik yeni bir kadro oluşturduk. Kadromuz çok yeni ve geniş, geçen seneki kadromuz BAL Ligi'ne çıkmak için hazırlanmış ama bu kadro daha uzun süreli bir kadro. Yaş ortalaması 20-21, bu sene hedefimiz BAL Ligi, önümüzdeki sene de BAL Ligi'nde oynayıp bir sonraki sene kendi altyapımızdaki takımlarımızın şampiyonluğu hedefimiz var. U15 takımımız namağlup ilerliyor, U17 takımımız da 1 yenilgiyle liderliğini sürdürüyor" diye konuştu.

Çiftlikköy Belediye Spor'un altyapısında yaklaşık 120 futbolcunun olduğunu hatırlatan Engin, şöyle konuştu:

"A takımımızda 26 kişilik bir kadromuz var. Çiftlikköy Belediye Spor'un önümüzdeki 5 yıllık programını yaptık. Bizler futbolu, sporu seviyoruz. Belediye de sağ olsun sahasını, tesislerini bütün altyapı malzemelerimizi karşılıyorlar. Çiftlikköy Belediyespor bu sene şampiyon olur. Çünkü iyi paralar harcadık, iyi harcamalar yaptık, iyi futbolcular aldık. Gençleri iyi yetiştirmek gerekiyor. Çiftlikköy Belediye Spor bünyesinde şu anda birçok branşta 400'e yakın sporcumuz bulunuyor. 25 binlik nüfusu olan bir ilçede bu kadar sporcunun olması çok iyi bir durumdur. Bu da demek oluyor ki; Çiftlikköy çok iyi yerlere gelecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.