Yalova

Yalova'dan kısa kısa

16:52 19 Ekim 2015
Yalova'dan kısa kısa

İtfaiye personeline ileri sürüş teknikleri eğitimi

Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine "ileri sürüş teknikleri" eğitimi verildi.

Belediye Başkanı Vefa Salman, yaptığı yazılı açıklamada, itfaiye personelinin her konuda tam donanımlı olması için özel hassasiyet gösterdiklerini bildirdi.

İtfaiye personelinin tüm eksikliklerini tamamladıklarını belirten Salman, şunları kaydetti:

"Görevleri itibarıyla kamyon tarzında olan itfaiye araçlarını kullanan itfaiye personelinin, taşıdıkları yük ve ekipman fazlalığı nedeniyle özel bir eğitim almış olmaları gerekiyordu. Olay mahalline ekipler ne kadar hızlı bir şekilde ulaşırsa halkın can güvenliğini de o kadar hızlı bir şekilde sağlamış olur ama hızlı bir şekilde hareket ederken aynı zamanda güvenli olmaları olay mahalline giderken de hem kendi hem de diğer araçların emniyetini göz ardı etmemeliler. Bu sebeple itfaiye araçlarını kullanan personelimizi özel bir eğitimden geçirterek her yol şartında, vatandaşların güvenli yaşam sürmesi sağlamak ve itfaiye hizmetlerinin aksaksız yürütmek için yapmaları gerekenler konusunda bilgilenmelerini sağladık."

 

- Belediye Başkanı Salman'dan İsvan'a ziyaret

 

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, eski İstanbul Belediye Başkanı Ahmet İsvan'ı ziyaret etti.

Salman, yazılı açıklamasında, ameliyat geçiren İsvan'ı Taşköprü'deki evinde ziyaret ettiğini ifade etti. Salman, şunları kaydetti:

 "Değerli büyüğüm Ahmet Ağabey'i sağlığına kavuşmuş olarak görmek beni çok mutlu etti. Kendisiyle ülkemiz ve Yalova gündemi hakkında keyifli bir de sohbet geçekleştirdik. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletip uzun ve sağlıklı bir ömür diledim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.