Yalova

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

14:48 09 Kasım 2015
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

 Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Büyük Önderimiz, 'Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır' diyerek bizlere olan inancını ve güvenini ortaya koymuştur" ifadesini kullandı.

Salman, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Atatürk gibi bir lidere sahip olmanın gurur verici olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Salman, şunları kaydetti:

"Büyük Önderimiz, 'Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır' diyerek bizlere olan inancını ve güvenini ortaya koymuştur. Bizler ondan devir aldığımız Cumhuriyet bayrağını onun göstermiş olduğu hedefe doğru taşımaya özen gösteriyoruz. Biz Yalovalılara bu yolda çok daha fazla görev düşüyor çünkü Gazi Mustafa Kemal 'Yalova benim kentimdir' diyerek bu kente olan sevgisini ve bu kentin insanlarına olan inancını ortaya koymuştur. Atatürk'ün kenti Yalova'nın halkı olarak bizlerde Atamızın ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak, onun aziz emanetini sonsuza dek koruyacağız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77'nci yılında bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.