Yalova

Yalova VIP Gençlikspor Başantrenörü Yıllar:

13:15 10 Kasım 2015
Yalova VIP Gençlikspor Başantrenörü Yıllar:

Yalova VIP Gençlikspor Başantrenörü Caner Yıllar, deplasmanda 60-40 kazandıkları Tekirdağ Enerji maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde, "Galibiyet, bizi play-off yolunda mutlu etti" dedi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig A Grubu'nun 4'üncü haftasında Tekirdağ Enerji'yi deplasmanda 60-40 mağlup eden VİP Gençlikspor'un başantrenörü Yıllar, maçla ilgili değerlendirme yaptı.

Ligde dördüncü maçlarında üçüncü galibiyetlerini aldıklarına dikkat çeken Yıllar, şöyle konuştu:

"Tekirdağ Enerji karşısında aldığımız galibiyet, bizi play-off yolunda oldukça mutlu etti. Maçın ilk devresi başa baş geçti, fakat ikinci yarısında savunma direncimizi arttırmamız ve akabinde bulduğumuz sayılarla farkı açtık. Maçın sonunu da rahat getirdik. Rakibi 40 sayıda tutmamız bizim için artı değerdi. Ayrıca kadrodaki 2 altyapı oyuncumuz haricinde 9 oyuncumuza da bu maçta görev vererek, geniş rotasyonla oynadığımızı gösterdik. Şuana kadar oynadığımız 4 karşılaşmada 3 galibiyet aldık. Bu hafta sonu kendi sahamızda play-off yolunda kazanmamız gereken Kastamonu takımıyla karşılaşacağız. Hafta sonuna kadar bu müsabakanın hazırlıklarını sürdüreceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.