Yalova

Yalova Belediye Başkanı Salman'dan esnafa uyarı

14:54 05 Aralık 2015
Yalova Belediye Başkanı Salman'dan esnafa uyarı

Salman, ruhsatsız faaliyet gösteren iş yerlerine eksik evraklarını tamamlamaları için 18 Aralık'a kadar süre verildiğini belirtti

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ruhsatsız faaliyet gösteren iş yerlerine eksik evraklarını tamamlamaları için 18 Aralık'a kadar süre verildiğini bildirdi.

Kirazlıaltı Sanayi Sitesi esnafı, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret ederek, şikayet ve isteklerini dile getirdi.

Salman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tüm resmi işlemlerini tamamlamış olarak faaliyet gösteren esnafların haklarını korumak için gerekli çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Kirazlıaltı Sanayi Sitesi'nde çok az esnafın eksiği kaldığını belirten Salman, "Daha önce toplantı yapıp süre verdiğimiz sanayi sitesinde çok az bir esnafın eksiği kaldı bunları tamamlamaları için 18 Aralık'a kadar kendilerine süre tanıma kararı aldık. Bu tarihten sonra iş yerlerinin kapatılması söz konusu olacak. Aynı şekilde şehir içinde de bu tarz faaliyet sürdüren esnaflarımıza da aynı uygulamalar yapılacaktır" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.