Yalova

Yalova'dan kısa kısa

11:29 16 Aralık 2015
Yalova'dan kısa kısa

Altınova Kaymakamı Kaya'nın köy ziyaretleri

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliğinin KÖYDES Projesi kapsamında 2016 yılı faaliyetlerinin belirlenmesi amacıyla köyleri ziyaret ediyor.

Kaya, beraberindeki heyetle Çavuşçiftliği, Havuzdere, Geyikdere, Ahmediye, Örencik ve Tokmak köylerinde muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaretlerinden sonra açıklama yapan Kaya, Altınova'nın köylerine bu yıl çok büyük yatırımlar yapıldığını söyledi.

Bu yatırımlarla köy yollarının iyileştirildiğini belirten Kaya, "KÖYDES'in 2016 yılı faaliyetlerini oluşturmak için köylerimizi ziyaret ediyoruz. Yaptığımız bu ziyaretlerle köylerdeki eksikleri belirleyerek 2016 yılı faaliyetlerimize ekleyeceğiz" diye konuştu.

 

- "Okulların Güzelleştirilmesi Projesi"

 

Altınova Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yalova Üniversitesinden bir grup öğrencinin iş birliğiyle "Okulların Güzelleştirilmesi Projesi" kapsamında okulların dış cepheleri boyanıyor.

İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ve Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Tokmak İlkokulunu ziyaret ederek yapılan çalışmayı inceledi.

Kaya, burada yaptığı konuşmada, Altınova'da eğitimde çok iyi bir noktaya geldiklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yalova Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı bu projeyi çok anlamlı bulduğunu belirten Kaya, projeyle okulun çok güzel hale geldiğini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.