Yalova

Yeşilay Haftası

13:12 05 Mart 2017
Yeşilay Haftası

Yalova'da Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu etkinliği yapıldı.

Yalova Bisikletliler Derneği ile Yalova Yeşilay Derneği işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanan yaklaşık 130 bisikletli, kent merkezinde tur attı.

Yeşilay Cemiyeti Yalova Şube Başkanı Ali Faik Aydın, etkinlik öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, bağımlılıktan uzak durmak ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla bisiklet turu düzenlediklerini söyledi.

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel de Yeşilay'ın uyuşturucu ile kötü alışkanlıkla mücadele eden bir kuruluş olduğuna dikkati çekerek, "Dolayısıyla bu kuruluşun etkinliklerinin geniş katılımla yapılması gençlerimize bir örnektir. Gençlerimizin dikkatini bu konuya çekmek için bu önemli bir etkinliktir. Sağlıklı yaşam için bisiklet önemli bir araç." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılan kişiler arasından yapılan çekilişle iki katılımcıya Sağlık Bakanlığınca temin edilen bisiklet hediye edildi.

Etkinliğe, İl Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Dedecan, Yalova Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.