Yalova

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

16:11 23 Nisan 2018
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yalova'nın Çınarcık ve Balıkesir'in Bandırma ilçelerinde kutlandı.

Yalova'nın Çınarcık ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu.

Teşvikiye Cumhuriyet ilk ve ortaokul öğrencileri tarafından oluşturulan mehter takımında öğrenciler mehter zurnası yerine melodika ile marş söyledi.

Kız ve erkek öğrencilerin oluşturduğu 31 kişilik mehter takımının gösterisi izleyicilerin oldukça beğenisini topladı.

Törene, Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

- Bandırma ilçesi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasının ardından, Barış Manço Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.

Törende, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçede düzenlenen, resim, şiir, kompozisyon, futbol, atletizm, masa tenisi ve kütüphanecilik yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından madalya verildi.

Törende ilkokullar arası futbol turnuvasında birinci olan Bandırma Cumhuriyet ilkokulu futbol takımı, madalya ve kupa töreninin ardından protokolü asker selamı ile selamladı.

Törene, İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Garnizon Komutanı Hava Albay Selahattin Akalp, Jandarma komutanı Yarbay Recep Cancu, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.