Yalova

Çınarcıklılar Sur'a atanan Kaymakamı uğurladı

15:54 02 Mayıs 2018
Çınarcıklılar Sur'a atanan Kaymakamı uğurladı

Hükümet Konağı önünde düzenlenen uğurlama programına katılan çok sayıda vatandaş, Çiftçi’yle vedalaştı. Vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Çiftçi, söz konusu devletse gerisinin teferruat olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Sur ilçesine Kaymakam ve Kayyum Belediye Başkanı olarak geçici görevle görevlendirilen Yalova'nın Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, ilçeden ayrılırken vatandaşlarca arkasından su dökülerek uğurlandı.

1,5 yıldır Çınarcık'ta görev yapan Kaymakam Çiftçi, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan'ın AK Parti'den Mersin Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmesi üzerine geçici süreyle Sur ilçesine görevlendirildi.

Çiftçi, şunları kaydetti:

"Böyle bir görev tevdi edildi. Sayın Bakanımız, 'ihtiyaç var' dedi. Biz de söz konusu devletse gerisi teferruattır diyoruz. Ama 15 aydır Çınarcık'tayız, Allah hepinizden razı olsun. Her kesimden teveccühler aldık. İnşallah gideceğiz ve görevimizi yapıp dönmeyi umut ediyoruz. Kısmet olursa 2,5 ay sonra yine burada olacağız. Geldiğimizde hepinizi yine aynı şekilde burada görmek ümidiyle hakkınızı helal edin."

Çiftçi, dua edilmesinin ardından kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlarla tek tek vedalaştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.