Yalova

MHP Yalova milletvekili adayları tanıtıldı

16:53 18 Mayıs 2018
MHP Yalova milletvekili adayları tanıtıldı

24 Haziran yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Başkanlığı tarafından parti binasında milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı.

MHP Yalova İl Başkanlığı'nda düzenlenen aday tanıtım programına, MHP Yalova İl Başkanı Mehmet Necati Vural, 1. sıra milletvekili adayı Hasan Topçular, 2. sıra milletvekili adayı Ali Oğuz Berberoğlu ve 3. sıra milletvekili adayı Mete Örnek, ilçe teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

Burada konuşan İl Başkanı Vural, MHP Yalova milletvekili adaylarını tek tek tanıtarak, Ankara'ya milletvekili ya da milletvekilleri göndermek istediklerini söyledi.

Yalova'nın sesinin Ankara'da olacağını kaydeden Vural, "Yalova'nın sesi daha gür ve yerinde olacak. Biz Yalova olarak mecliste vekilimiz olmadığı halde zamanın il başkanı şimdiki birinci sıra adayımız Sayın Hasan Topçular ve yönetim kurulu ile birçok önergeler vermiş, mecliste gündeme gelmiştir." diye konuştu.

Vural'ın açıklamasının ardından MHP Yalova Milletvekili adayları, kendilerini tanıtarak 24 Haziran'da yapılacak seçimler için birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Aday tanıtım programı, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.