Yalova

Makyajla Bülent Ersoy oldu, görenler sıraya girdi

14:57 24 Haziran 2021 6 Yorum Var
Makyajla Bülent Ersoy oldu, görenler sıraya girdi

Sosyal medya fenomeni İlayda Zöhre Özdemir, makyajla Bülent Ersoy kılığına girerek Yalova sokaklarında gezdi, Sosyal medya fenomeni görenler fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Makyaj sanatçısı İlayda Zöhre Özdemir, Bülent Ersoy makyajı ve kostümüyle Yalova sokaklarında gezdi. Vatandaşların Bülent Ersoy sandığı sosyal medya fenomeni, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekildi. 453 bin takipçisi bulunan Özdemir, internet üzerinden ünlü isimlerin benzetme makyajlarını yaparak videolar paylaştığını kaydetti. Daha önce de çok beğenilen Bülent Ersoy makyajını yaparak insanları eğlendirmek istediğini belirten Özdemir, sosyal medyada “İlaydaemre” ismini kullandığını ifade etti.

“ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALDIM”

Pandemi durumundan çıkarken Yalova halkına böyle bir sürpriz yapmak istediğini anlatan Özdemir, “Bülent Ersoy makyajıyla Yalova sahilinde gezdik, kafelere uğradık. Çok güzel tepkiler aldık. Kesinlikle bu dalga amaçlı değil, hem Bülent Hanım'ı anmak hem de böyle bir şey yaparken ilk olarak tabii ki de Türkiye’nin divası Bülent Hanım olarak çıkmak istedim. Çok güzel tepkiler aldım, umarım Yalova halkı da memnun kalmıştır” dedi.

MAKYAJINI 6 SAATTE TAMAMLADI

Yaptığı makyajların 3-12 saat arasında sürdüğünü belirten Özdemir, Bülent Ersoy makyajını toplamda üç kez yaptığını kaydetti. Son makyajın 6 saatte tamamlandığını anlatan Özdemir, olumlu tepkiler aldığını dile getirdi.

                                        

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    "umarım Yalova halkı da memnun kalmıştır" Neyden? Ne gibi bir hizmet verdin ki? Açları mı doyurdun, moral mi verdin, hayır mı işledin? Ne yaptın da memnun olunacak ya da olunmayacak?
    Cevapla
  • Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara güvenipte kimseye savaş neyim açmayın
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    belki içinde bir aslan vardır:))))
    İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Bülent ten kat kat daha güzel yalnız,Bülent geçirdiği estetikler ve hormon tedavisi sonucu acaip bişeye dönüşmüş,insan gece görse korkup ecinni sanacak.
    Cevapla
  • Süleymanoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok BÜYÜK İŞ başarmış...İYİ HALT etmiş...
    Cevapla
  • melek 2 yıl önce Şikayet Et
    işsizlik....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.