İstanbul

Metrobüs duraklarında isyan ettiren görüntü!

08:33 27 Şubat 2018 14 Yorum Var
Metrobüs duraklarında isyan ettiren görüntü!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • zfr 6 yıl önce Şikayet Et
    Perpada pöfür pöfür içiliyor. (şişli-okmeydanı) Hastanede doktor odaları, köy kavesi gibi.. (bakırköy mazhar osman, nöroşirurji 1. kat) Okulda öğretmenler odası da öyledir muhtemelen.
    Cevapla
  • hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru. metrobüsten iner inmez sigarasını yakan dumanının nereye gittiğini umursamayan insanlar dolu.
    Cevapla
  • bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    artık dayanılmaz boyutlara ulaştı aynen katılıyorum. ben öğretmenim okul tuvaletlerinde içilen sigara dumanları tüm okulu sınıfları dolduruyor sabahtan akşama kadar bu zehri soluyoruz. Yasa çıkarmakla bu iş çözülmez. Takibinin ve cezai müeyyidelerin çok sıkı takibi gerekiyor. Sıralı yetkili bütün herkesi göreve davet ediyoruz.
    Cevapla
  • ulkuhan 6 yıl önce Şikayet Et
    sigara içilip içilmediğini denetleyecek olan müdür konumundaki kişiler sigara içerse ve içenlere ortam hazırlanırsa bu yasak delinmeye devam eder..okullarda bile içiliyor artık siz gerisini düşünün...biz içmeyenler hep mağdur...
    Cevapla
  • Ahmet TUNA 6 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar uygulanmayınca bu görüntüyü daha çok görürüz.
    Cevapla
  • Selahattin emanet 6 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef yazılanlar doğru hatta bir çok kahve nargile salonu cafe ve çaycıda sigara içenler o kadar rahatki sanki böyle bir yasak yok Kontrol olmaması böyle kanun tanımaz işyeri sahiplerini ve saygısız müşterilerini şımartıyor
    Cevapla
  • A.B. 6 yıl önce Şikayet Et
    Sigara yasağından istenilen sonucun alındığına hiç inanmıyorum. Çevreme bakıyorum ezici çoğunluk tüm tehlikelere rağmen hala büyük bir iştahla içmeye devam ediyor.
    Cevapla
  • Sebebi Basit 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde kanunlar var ama uygulayan yok. Daha doğrusu kurumlar arası iletişim bozukluğu yada kordine ne derseniz deyin eksik. Yahu polis karakolunun önünde konvoy yolu kesiyor silah atıyor. Ama kimsenin kılı kıpırdamıyor. Ülke tamamen teröre kilitlendi fakat içerideki tehlikeler unutuldu. İçişleri Bakanı lütfen Allah rızası için biraz daha gayret.
    Cevapla
  • Hasan polat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları elektronik sigara içiyor. Bunun dumanı daha çok. çok berbat kokuyor. İnsan uyarmaya korkuyor. Güvenliğin bir şey yapamadığı yerde biz ne yapalım.
    Cevapla
  • taner 6 yıl önce Şikayet Et
    ya içeri girdiklerinde afedersiniz b.k gibi kokuyorlar ! mecburmuyuz biz bunların pisliğini koklamaya !!!!
    Cevapla
  • Haydar 6 yıl önce Şikayet Et
    Yasa çok açık ama vapurda görevlinin gözü önünde içiliyorda kimse sallamıyor, kontrol ceza mekanızması olmadıgı için ne yaparsan yap
    Cevapla
  • MEMET ALİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu konu ile görev kişilerin bir fiil engel olması gerekiyor vatandaş olarak uyardığımız zaman tatsız olaylar yaşanıyor. Toplum olarak bu konuya daha çok önem göstermeliyiz.
    Cevapla
  • Hüseyi 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle çok fazla var ve insanların rahatsız olmalarını da hiç umursamıyorlar, bir çare bulunması şart.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuyu gündeme getiren kişiden Allah razı olsun, Lütfen içenlere izin vermeyelim. Gerçekten çok rahatsız etmektedir.
    Cevapla
  • murat c 6 yıl önce Şikayet Et
    Sigara içmeyenler için yapılan bu çalışma elbetteki sigara içenlerede faydalı olmuştur.Fakat unutulmaması gereken bir şey varki sigarayı bırakmak için vakıflar ve sağlık kuruluşları kurulmaya gerek duyuluyorsa içenleri bazı haklarıda göz önünde bulundurulmalı kanaatindeyim.Örneğin bazı kafelerde bu kafede sigara içimi serbesttir yazıyorsa içmeyenler girmesin.böylece içmemeye mekan sahipleride teşvik edecektir
    İlk beğenen sen ol